Kane stopt ermee

Facebookrssmail

De band van Dinand Woesthoff, Kane, gaat er na meer dan 15 jaar mee stoppen. Een en ander hebben ze via hun website laten weten. Vorig jaar nog lieten ze weten een pauze in te lassen, nu een jaar verder blijkt dat de band op geen enkele manier nog enige vorm van behoefte heeft om nieuwe muziek te gaan maken of om concerten te gaan geven.

Kane had diverse hitsingles in de Nederlandse Top 40, waaronder: ‘Where do I go now’, ‘So glad you made it’, en ‘Before you let me go’ (Met Ilse deLange). Kane is in 1998 opgericht door Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen.

Foto (c) Freddie de Roeck/Maxazine

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ