Winterfest brengt eind januari gevarieerd rockprogramma in Eindhoven

Facebookrssmail

winterfest 2015
Verschillende bands brengen tijdens het Winterfest-festival op 31 januari in PopEi in Eindhoven een gevarieerd programma met heerlijke muziek. Eigen werk is het kernthema en maakt dat het publiek kennis kan maken met nieuwe muziek uit de regio. Zo zullen onder andere Trip To Dover (elektronische rock), Shiverburn (Amerikaanse rock), Sidewalk (pop/rock), Curly Ice (pop/punk), Grim Tim (alternative blues rock) en natuurlijk ook The Seasons (melodic powerrock) het podium beklimmen.

“We vinden dat er in de regio weinig aandacht en gelegenheid is voor bands met eigen werk”, aldus Sylvia van The Seasons, de organiserende band. “Dit hoorden we ook terug van andere bands. Je kunt bij wijze van spreken makkelijker binnenkomen bij 3FM dan bij de kroeg om de hoek en dat verbaast ons enorm. Wij willen goede acts met eigen werk meer in de spotlights zetten, vandaar dit initiatief.” Na het succes van de eerste editie vorig jaar zet de organisatie ook dit jaar weer een veelzijdig en gevarieerd programma neer.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ