Rock Or Bust World Tour gaat door met Axl Rose

Facebookrssmail

De AC/DC bandleden willen graag zanger Brian Johnson bedanken voor zijn bijdrage wn toewijding de afgelopen jaren. Zij wensen hem al het beste met zijn gehoor probleem en zijn toekomstplannen. Graag hadden we gezien dat deze tour zou eindigen als hoe hij van start ging. We begrijpen, respecteren en supported Brian’s beslissing om de tour af te breken en zijn gehoor te redden. We zijn vastberaden om aan onze tour verplichting te voldoen en deze af te maken voor een ieder die onze heeft gesteund in de afgelopen jaren en zijn blij dat Axl Rose heeft aangeboden om ons te helpen om aan de verplichting te voldoen. AC/DC zal de Rock Or Bust World Tour hervatten met Axl Rose als zanger. De Europese tour data beginen vanaf 7 mei in Lisabon, Portugal en lopen door tot 12 juni in Aarhus, Denemarken zoals eerder aangekondigd. Na de Europese shows met AC/DC zal Axl Rose op tour gaan met Guns N’ Roses, Not In This Lifetime Summer Stadium Tour. De 10 uitgestelde U.S shows zullen opnieuw ingepland worden en bekend gemaakt worden, ook deze shows zijn met Axl Rose.

Axl Rose speelde dit weekeinde zijn eerste show met AC/DC op het Amerikaanse Coachella-festival
Zie de video van ‘Whole Lotta Rosie’ met Axl!

Europese tourdata:

May 7 Lisbon, Portugal Passeio Maritimo De Alges
May 10 Seville, Spain Estadio De La Cartuja
May 13 Marseille, France Stade Velodrome
May 16 Werchter, Belgium Werchter Site
May 19 Vienna, Austria Erns-Happel Stadium
May 22 Prague, Czech Republic Letnany Airport
May 26 Hamburg, Germany Volksparkstadion
May 29 Berne, Switzerland Stade De Suisse June 1 Leipzig, Germany Red Bull Arena
June 4 London, England The Stadium, Queen Elizabeth Olympic Park
June 9 Manchester, England Etihad Stadium
June 12 Aarhus, Denmark Ceres Park

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ