Eerste editie Dynamo Metalfest uitverkocht

Facebookrssmail

Maandag ging het laatste beschikbare kaartje van de eerste editie van het Dynamo Metalfest over de virtuele toonbank. De organisatie verwelkomt op zaterdag 18 juli 5000 bezoekers bij het Ijssportcentrum in Eindhoven. Naast Nederlanders reizen metalfans van vijftien andere nationaliteiten, waaronder bezoekers uit de buurlanden maar ook zover als Australie, Canada en Chili, af naar Eindhoven.

dynamometalfest1

De organisatie is erg verheugd dat het meteen bij de eerste editie al uitverkoopt; “Stiekem hadden we gehoopt dat dit zou gebeuren maar we zijn er bij het opzetten het festival niet van uit gegaan”, aldus Paul van Berlo, mede-organisator van Dynamo Metalfest. Zijn collega Tjerk Maas vult aan: “We hadden natuurlijk al het vermoeden dat we in een behoefte voorzien en dan is het te gek dat de mensen voor wie we dit organiseren laten merken dat dit ook daadwerkelijk zo is door massaal een ticket te kopen. Samen met een kleine 200 vrijwilligers, zonder wie we dit echt niet zouden kunnen realiseren, gaan we er een mooi feest van maken!”.

Op zaterdag 18 juli zullen achtereenvolgens Facelifter (NL), Bodyfarm (NL), Orange Goblin (UK), Alestorm (SCO), Biohazard (USA), Nuclear Assault (USA), Death Angel (USA) en Arch Enemy (SE) het podium betreden. De deuren zijn vanaf 11.30 geopend, aanvang is om 12.30 en om 23.00 is programma afgelopen. Dynamo Metalfest zal in 2016 zeker een vervolg krijgen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ