Thrash Metal band Anthrax trapt Europese tour af in Poppodium Iduna Drachten

Facebookrssmail

2015-10-24_promo_anthraxZaterdag 24 oktober 2015 geeft de legendarische thrash metal band Anthrax een exclusieve clubshow in Poppodium Iduna te Drachten. De Amerikaanse groep behoort samen met Slayer, Metallica en Megadeth tot de zogenaamde ‘Big Four’, bekend als pioniers en vaandeldragers van de Thrash Metal.

Dit najaar doet Anthrax een Europese tournee met Slayer. Het eerste optreden van deze twee bands samen vindt plaats op zondag 25 oktober in een uitverkocht 013 te Tilburg. Voorafgaand aan dit optreden zullen de mannen van Anthrax op zaterdag 24 oktober een exclusieve headlineshow in Iduna te Drachten geven als aftrap van hun Europese tournee. De laatste keer dat Anthrax in Friesland heeft opgetreden, was op Wâldrock 2003.

Laatste wapenfeit, het album ‘Worship Music’ van de band rondom gitarist Scot Ian en zanger Joey Belladonna, dateert alweer van 2011. Op dit moment is de band druk bezig met het schrijven van een elfde opvolger sinds de oprichting in 1981, die naar verluidt ‘Really thrashy’’ en “A return to the roots” zou zijn!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ