Shockrockband The Tubes eenmalig naar Nederland

Facebookrssmail

The TubesThe Tubes is nog altijd een fenomeen. Op 29 juli 2015 komt de Amerikaanse shockrock band The Tubes voor een eenmalig concert naar Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer. Groots opgezette bizarre live shows, dat is waarmee de Amerikaanse band The Tubes beroemd is geworden. Ze bouwden in de loop der jaren een beruchte live-reputatie op. Frontman Fee Waybill schiet van de ene vermomming in de andere. Waybill speelt tijdens de show onder meer de rollen van de “crippled Nazi” Dr. Strangekiss en de verlopen glamrocker Quay Lewd. De optredens zorgden eind jaren zeventig voor veel ophef en The Tubes werden een ware mediasensatie. Ze produceren diverse albums en worden bekend met hits als ‘She’s a Beauty’ en ‘White Punks on Dope’.

Fee Waybill wordt bijgestaan door een ijzersterke formatie bestaande uit sologitarist Roger Steen, bassist Rick Anderson en drummer Prairie Prince, die vanaf het begin bij de band zitten. In 2012 bewees de band nog steeds een fantastische show neer te zetten in een bijna uitverkochte Boerderij. Dit was ook hun laatste concert in Nederland. Na 3 jaar is de band eindelijk terug, dus mis deze show niet.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ