Hete punk-zomer in de Melkweg

Facebookrssmail

Anti FlagDeze zomer brengt de Melkweg maar liefst acht punk grootheden naar de Melkweg: Anti-Flag, Bad Religion, Lagwagon, FLAG, NOFX, The Bouncing Souls, Jello Biafra & The Guantanamo School of Medicine en Dead Kennedys. Acht bands die hun strepen meer dan verdiend hebben. Zeker bands die garant staan voor een avond meezingers en moshpits.

De punkzomer begint dit jaar op 22 juni met Anti-Flag, al 25 jaar een begrip in punkland. Support voor die avond komt van het momenteel hoge ogen gooiende Muncie Girls en Kenneths. Een kleine maand later, op 20 juli, staan punkpioniers Bad Religion in de zaal. Nineties skatepunkers Lagwagon treden de 22ste op in de Melkweg. Juli eindigt op de 30 e met punk met een spijkerharde old school package bestaande uit FLAG (met ex-Black Flag leden), T.S.O.L., The Adolescents en The Freeze.

Meer punk

Op 18 augustus is het alweer feest met NOFX. Vier dagen later op 22 augustus komt niemand minder dan ex-frontman Jello Biafra met zijn band The Guantanamo School of Medicine je verslaving voorzien van een flinke shot punk. De Melkweg gaat op 1 oktober gewoon weer verder met The Bouncing Souls met support The Menzingers. Op 17 oktober het laatste punkconcert. Dan staan de grondleggers van de Californische hardcore scene begin jaren tachtig in de zaal: Dead Kennedys.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ