Black Keys drummer Patrick Carney ontwricht schouder

Facebookrssmail

Ongelukkig nieuws te melden uit het kamp van The Black Keys als drummer Patrick Carney zijn schouder ontwricht dit weekend. Volgens TMZ werd Carney tijdens zijn reis in St. Barths tegen de bodem van de oceaan geslagen door een grote golf. Patrick werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht waar onder verdoving zijn schouder weer werd rechtgezet.

Het lijkt erop dat Carney alweer ontslagen is uit het ziekenhuis, maar hij zal nog een tijdje moeten herstellen. Gelukkig blijft Patrick positief en kan hij er de humor van inzien, zo is te zien op zijn instagram.

schouder uit de kom
Foto’s via Instagram Patrick Carney

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ