Extra datum AC/DC, net over de grens in België

Facebookrssmail

ACDC-Brian-Johnson-Rock-IconAC/DC voegt een Belgische datum toe aan zijn komende ‘Rock Or Bust World Tour’! Op maandag 6 juli staat de legendarische rockband in het Festivalpark Stenehei in Dessel, bekend van Graspop. Dit naar aanleiding van de grote vraag naar tickets voor de inmiddels uitverkochte tournee van de groep. De groep wordt in 1973 door de broers Angus en Malcolm Young opgericht in Sydney, Australië. Al 42 jaar lang schrijft AC/DC muziekgeschiedenis. Wereldwijd heeft de band inmiddels meer dan 200 miljoen albums verkocht. “Back in Black” (1980) is nog steeds het op één na best verkochte album ooit. Meer dan 50 (!) miljoen stuks zijn er tot op heden van verkocht. AC/DC wordt dan ook als één der groten van de rock beschouwd. Het is quasi vanzelfsprekend dat de groep in 2003 opgenomen wordt in de Rock and Roll Hall of Fame.

‘Rock or Bust’, het jongste album van AC/DC, staat sinds de release -al 6 weken lang intussen- bovenaan de album charts in ons land. De platinum status is nu al een feit. Nooit eerder deed AC/DC het beter in België. Het wordt dan ook hard uitkijken naar het komend concert. Nieuw werk en alle grote hits zullen live weerklinken tijdens de -in de beste AC/DC traditie- grootse rockshow.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ