Nummer twaalf voor My Dying Bride

Facebookrssmail
Goed nieuws uit het My Dying Bride kamp. Op 18 september zal namelijk ‘Feel The Misery’, het twaalfde album van het Britse doom instituut, uitgebracht worden. De band belooft hiermee zijn zwaarste en duisterste plaat tot op heden af te leveren.
My Dying Bride feel the miseryDe band belooft een album dat de ziel zal verlichten, verrukken en verteren in een grootse luisterbeurt. Op thematisch vlak zullen wederom onderwerpen als het verpletterde harten en het afscheid van vrienden en geliefden, gepaard met de vernietiging van vlees en wrede passie, aangesneden worden.
‘Feel The Misery’ markeert ook de terugkeer van originele gitarist Calvin Robertshaw. Daarnaast is het album opgenomen in de Academy Studios in Dewsbury, waar de band eerder al klassiekers op nam als ‘As Flowers Wither’ (1992) en ‘Turn Loose The Swans’ (1995).
Het nieuwe album zal zoals als sinds het debuut uit 1992 gebruikelijk is, uitgegeven worden door Peaceville Records. De distributie in de Benelux is in handen van Suburban Records.
Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ