Horse Fashion EP Release party

Facebookrssmail

horse fashion 2De bandleden van Horse Fashion, allen jeugdvrienden, maken al een aantal jaar samen muziek en hebben in 2013 de EP met de welluidende titel Retching on All Fours in eigen beheer uitgegeven. Afgelopen november doken zij wederom de studio in met als resultaat de nieuwe EP A Net For August die vijf nummers telt.

In eerste instantie proberen de mannen luistermuziek te maken. De nummers vinden vaak hun oorsprong in zaken die met het hart en de geest te maken hebben en zijn vaak onvergeeflijk, maar kunnen soms ook zacht zijn. Aan de nummers op A Net For August kun je daarentegen ook merken dat Horse Fashion het ruwe niet schuwt en worden de distortion pedalen bij tijd en wijlen opengedraaid. Middels het ambitieuze drieluik Eternal Discontent laten de heren voor de tweede keer zien dat zij in staat zijn langere, verhalende nummers te schrijven.

Supportact The Droeftoeters is een akoestisch folkpunk groep met de thuisbasis in Soerendonk. Bekende en iets minder bekende nummers uit de punk rock, ska en folkpunk hoek worden met onder andere akoestische gitaar, mandoline, ukelele en natuurlijk trombone en trompet ten gehore gebracht. Enthousiasme en feest, zowel in het publiek als op het podium, zijn het doel.

Zaterdag 21 februari presenteren ze ‘A Net For August’ in PopEi in Eindhoven Support: The Droeftoeters.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ