Gus G., gitarist van Ozzy Osbourne naar Baroeg

Facebookrssmail
(c) Patric Ullaeus
(c) Patric Ullaeus

Gus G. speelt op donderdag 26 februari in poppodium Baroeg. De vingervlugge gitarist promoot dan zijn nieuwe classic rock album ‘I Am The Fire’. Gus G. is ook bekend als gitarist van Ozzy Osbourne en Firewind. Gus G. heeft als gitarist van diverse bands al veel albums opgenomen, maar dit is zijn eerste solo album. Gus G.: “Het grote verschil hierbij is dat ik bij niemand hoefde te peilen wat ze er van vonden. Ik kon precies doen wat ik wilde. […] Dit voelt als een verse start, een heel nieuw avontuur.”

Baroeg is een poppodium in Rotterdam Zuid dat zich al decennia richt op harde en alternatieve bands. Met de komst van Gus G. haalt het podium weer een legendarische act binnen. Als support komt de heavy metal band Arthemis mee.

Foto (c) Patric Ullaeus

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ