2e editie The GO WILD! festival voor 60’s liefhebbers in PopEi in Eindhoven

Facebookrssmail

go wildPopEi in Eindhoven presenteert de 2e editie van The GO WILD! op zaterdag 7 maart 2015,vanaf 14:00 uur. Een festival met tjokvol affiche waar 60’s garage, mod, freakbeat en surf de klok slaat. The GO WILD! betekent een zaterdag muzikaal onder de panne. 6 Bands uit binnen- en buitenland reizen af naar Strijp-S. Maar er is meer…, het is een happening! Wat dan? Er zijn DJ’s, een psychedelic lightshow, vinylcorner en niet te vergeten een Go Go Girl. Met die ‘60’s feel zit het wel snor. Zeker als je zelf ook in stijl komt!

Op de line-up staan 3 bands uit Eindhoven en omgeving. Holy Joe & the Alcoholites (Eindhoven/Tilburg) zijn geïnspireerd door onder andere de The Fuzztones, The Fleshtones, The Outsiders, The Stooges, MC5 en The Kinks. The Mariños (Eindhoven) spelen aanstekelijke 60’s surfrock. Met hun energieke podiumpresentatie maken ze er overal een feestje van. The Reaction organiseert dit festival samen met PopEi en zijn daarmee de host van het festival. Ook deze editie brengen zij een set vol sixties beat geïnspireerd door The Small Faces, Q65, The Who, The Creation en The Pretty Things.

Ook niet te missen zijn de 3 buitenlandse bands op het affiche, die allen speciaal voor The GO WILD! afreizen naar Nederland. Las Aspiradoras (Spanje) nemen je mee in hun 60’s garage punk show om zo je meest primitieve instincten naar boven te laten komen. De Cayman Kings (Frankrijk) spelen 60’s garage rock met een vintage orgeltje, grooves en fuzz. Zij zijn onder andere geïnspireerd door The Sonics, The Animals, The Kinks, Spencer Davis Group, The Doors, The Yardbirds en The Staggers. Garageband Beatrevolver (Duitsland) spelen Mod-Beat met een flinke ‘punch’ in de stijl van The Who, The Small Faces, The Remains, The Sonics en The Wailers.

Al met al een must voor de 60’s liefhebber, maar ook een laagdrempelig festival voor degene die gewoon zin hebben in een primitief rock feestje in stijl.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ