Foo Fighters bevestigd voor Rock Werchter 2017

Facebookrssmail

Foo Fighters – één van de strafste rockbands van de 21ste eeuw – staat op zondag 2 juli op Rock Werchter 2017. De mooiste afsluiter zal het zijn. Vier topnamen zijn nu gekend voor de komende editie van Rock Werchter die van 29 juni tot 2 juli plaatsvindt in het Festivalpark. Radiohead speelt op vrijdag 30 juni, Linkin Park en System of A Down op zaterdag 1 juli en Foo Fighters op zondag 2 juli. Meer namen volgen snel.
Foo-Fighters
Het titelloos debuut van Foo Fighters is inmiddels meer dan 20 jaar oud. Foo Fighters – Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett en Pat Smear – is uitgegroeid tot een headliner van wereldklasse. Moeiteloos pakken ze stadions, grote arena’s en festivals overal ter wereld in. Vele gouden en platina albums hebben ze mogen ontvangen. Evenals 11 Grammy’s en 4 Brit Awards. Meer dan 25 miljoen albums verkochten ze tot op heden. De catalogus is geweldig en de ruggengraat voor de straffe concerten die door meezing-anthems zoals “Everlong”, “Monkey Wrench”, “My Hero”, “Learn To Fly”, “All My Life”, “Best Of You”, “The Pretender”, “Walk”, en “Something From Nothing” gekleurd worden. In 2015 moest de groep op het laatste moment verstek geven voor Rock Werchter. De belofte om snel terug te keren wordt nu ingelost. Foo Fighters sluiten op zondag 2 juli Rock Werchter 2017 af.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ