Camel voor concert naar TivoliVredenburg

Facebookrssmail

camelDe Engelse progressieve rockband Camel komt naar Nederland voor een eenmalig optreden in TivoliVredenburg op 16 juli. De band heeft een groot uithoudingsvermogen, net als het dier waar de band naar vernoemd is. Vele stormen heeft de formatie van frontman Andrew Latimer al doorstaan sinds de oprichting in 1972, met als zwaarste de kanker die Latimer trof in 2007. Hun inmiddels klassieke spacy symfoalbums als The Snow Goose (1975) en Moonmadness (1976) vormen nog steeds een inspiratie voor menig moderne progrockband, maar ook hun latere werk blijf recht overeind staan. Let op: tijdens deze Camel-zomertournee bespeelt Nederlands eigen Ton Scherpenzeel (Kayak) de keyboards!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ