Navarone gaat laatste deel ‘Vim and Vigor’ club tour 2015 in

Facebookrssmail

11 Navarone_KBF1007b kopieIn 2013 begonnen de heren van Navarone hun eerste grote club tour. Nu, twee jaar later zetten ze dat voort met de ‘Vim and Vigor’ tour naar aanleiding van hun laatste, gelijknamige album.  Met de nodige meters  aan podiumervaring maar met dezelfde onweerstaanbare energie, onderlinge chemie en muzikale kwaliteiten heeft de band aan zelfvertrouwen en overtuiging meer dan gewonnen en durven ze het aan met hun eigen nummers te experimenteren waardoor een optreden van deze heren altijd spannend en nooit saai is.

Navarone mag al even gerekend worden tot de top van de Nederlandse rockscene en zijn ze niet meer weg te denken uit het vaderlandse club- en festival circuit. Nog een kwestie van korte tijd voordat deze band met internationale allure ook definitief in het buitenland zal doorbreken. Met een ritmesectie bestaande uit drummer Robin van Assen en bassist Bram Versteeg, die nog overeind blijft staan bij windkracht tien, de twee gitaristen Roman Huijbreghs en Kees Lewiszong die elkaar geregeld met vuur in ogen en lijf opzwepen en de killer strot van Merijn  van Haren die de hoge noten net zo loepzuiver raakt als alles wat daar onder zit. De samenzang met gitarist Roman maakt de band bijzonder compleet.

In het kader van deze tour doet de band nog zeven zalen aan. Verwacht een spetterend muzikaal spektakel met muziek die gaat van stevige, rauwe rock tot prachtige ballads en andere verrassingen.

Tourschema:

20 maart  Vicorie                Alkmaar

4 april     ’t Ukien                 Kampen

10 april  Groene Engel        Oss

11 april   Volt                        Sittard

12 april   Xnix                       Nieuwendijk

23 april  Gebr. De Nobel    Leiden

24 april  Luxor Live            Arnhem

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ