Voltage presenteert debuutalbum

Facebookrssmail

voltage albumOp 18 april a.s. brengt rock’n roll band Voltage uit Eindhoven haar debuutalbum Travellin’ Men uit. De band viert dit tijdens een releaseparty in Nirwana OJC in Lierop. The Blackwater Experience uit Horst en The Pretty Faces uit Schijndel zullen tijdens dit feest het publiek opwarmen als supportacts.

Begonnen als coverband gaan Dave, Dirk, Tom en Gijs in 2014 de uitdaging aan om iedere maand een nummer te schrijven en uit te brengen. Het project gaat niet ongemerkt voorbij en met features in bekende magazines als Classic Rock Magazine weet de band zich binnen een jaar flink te profileren als rechttoe en rechtaan rock’n roll band.

In september 2014 brengt Voltage als voorproefje de EP The Story So Far uit met daarop 5 tracks en 2 livetracks opgenomen bij de Bosuil in Weert. De EP verkoopt binnen een maand uit en krijgt lovende recensies. Ondertussen blijven de rockers doorgaan met het schrijven en opnemen van nieuw werk in samenwerking met producer Bob de Wit.

En nu komt dus het debuutalbum Travellin’ Men uit. De albumtitel is gebaseerd op de muzikale reis die het kwartet het afgelopen jaar heeft doorgemaakt. Veel vrije tijd van de bandleden werd opgeslurpt door het schrijven, repeteren en opnemen van de nummers. Daarnaast wist de band ook nog eens 44 shows te spelen in binnen en buitenland. Voltage is dus rijp voor een grote release. Dat gaat Voltage samen met het publiek vieren in Nirwana OJC in Lierop op 18 april.

Travellin’ Men bevat alle 12 nummers die de band in het afgelopen jaar heeft uitgebracht plus een extra, nog niet verschenen track. Het album wordt uitgebracht onder het Def Hank Inc. label en zal beschikbaar zijn op cd en alle belangrijke streamingdiensten.

 

Meer informatie: http://www.voltage-rocks.com

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ