Cannonball Cletus EP Release Party in PopEi

Facebookrssmail

Cannonball Cletus heeft hard gewerkt aan de nieuwe EP die 12 mei uitkomt. Hiermee markeert de band zijn aftrap als 6-koppige band, met blazers naast de oorspronkelijke bezetting. De release party is op diezelfde dag in PopEi, in Eindhoven.

Cannonball Cletus maakt een aanstekelijke mix van punk, pop, funk en rock. Denk aan de uptempo beats van Franz Ferdinand met een vleugje Black Keys en Foo Fighters, nu dus gepresenteerd op een bedje met blazers. Afgelopen jaar heeft de band al in deze bezetting gespeeld maar nu is er dan eindelijk een geluidsdrager waar alles samen komt.

Supportacts zijn de nieuwe Eindhovense band Bored and Alive (hardblues) en Ben Heights (soul). De verbindende schakel tussen de bands is simpelweg de energie en het enthousiasme.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ