Releaseshow videogame en OST album van ‘Karmaflow: The Rock Opera Videogame’ op donderdag 30 april in W2

Facebookrssmail
karmaflow
Foto (c) Jeroen Aarts

Op donderdag 30 april 2015 zal ‘s werelds allereerste interactieve Rock Opera Videogame Karmaflow in zijn geheel worden gepresenteerd in W2 in ‘s-Hertogenbosch (support act is Little Devil Allstars). Die dag wordt tevens de Original Soundtrack (OST) met een deel van de muziek uit de game uitgebracht. Eerder dit jaar werd de première van Karmaflow middels twee uitverkochte shows uitgevoerd als interactieve rockopera door de Karmaflow Band, samen met een volledig gekostumeerde internationale all star cast van gastzangers en -zangeressen én met het prestigieuze Metropole Orkest. Het gerenommeerde Metropole Orkest tekende samenmet Alissa White-Gluz (Arch Enemy) en Marc Hudson (DragonForce) voor de epische muziek.

Act II en Karmaflow OST vanaf donderdag 30 april verkrijgbaar
Ivo van Dijk: “Vanaf donderdag 30 april is het volledige Karmaflow-pakket eindelijk beschikbaar! Dat zijn dus de beide delen van de videogame; een prachtig boekwerk en de muziek als soundtrack. Al deze formats presenteren we tijdens onze releaseshow in de W2, die weliswaar bescheidener van opzet is dan onze twee premières in januari met het Metropole Orkest maar zeker niet minder overdonderend.”

Karmaflow: in tweeënhalf jaar tijd van afstudee​​rproject naar​​ multimediaal fenomeen
W​at in oktober 2012 begon als Ivo’s afstudeerproject groeide in tweeënhalf jaar tijd uit tot het ​multidisciplinaire Karmaflow. Hieraan werk(t)en behalve een eigen team van vijftien mensen ook de top van de internationale rock- en metalscene alsmede het gerenommeerde Nederlandse Metropole Orkest intensief mee. ,,Maar de videogame staat niet op zich”, aldus Ivo. ,,Ons doel is namelijk om muziek, games, design en theater op een unieke en bijzondere manier te verenigen. Karmaflow wordt daarom ook live in een steeds weer andere en dus wisselende bezetting uitgevoerd als interactieve rockopera. Een immer verrassende multimediale samensmelting van epische rock, klassiek, etnische klanken & videogames.”

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ