Visceral Disgorge maakt eerste Europese tour bekend

Facebookrssmail

De Amerikaanse death metal Visceral Disgorge maakt eerste Europese tour bekent en vraagt tevens om financiële steun om hun reisplannen te realiseren. De heren hebben één album uitgebracht in 2011 met de naam ‘Ingesting Putridity’en de overgebleven centen zullen dienen voor het in 2016 uit te brengen nieuwe album. Visceral Disgorge staat op 26 februari in het Tilburgse 013 op de eerste editie van Netherlands Deathfest, op 27 februari zijn de heren te bewonderen in het Belgische Genk in Rondpunt 26.

Wie de band financieel wil ondersteunen kan dit doen via deze link: https://www.gofundme.com/gofundvd

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ