Within Temptation & The Indien (Paaspop – Schijndel, 04-04-2015)

Facebookrssmail

Ook de tweede Paaspopdag, zaterdag, was een dag met uitersten. Na de parkeerproblemen loste de organisatie het geweldig op door het parkeren vandaag gratis te maken, en tevens het parkeer terrein flink te verbeteren als het gaat om de modderhoop die er op dag 1 lag. Een dikke pluim voor Paaspop! Ook vandaag stonden er weer een enorme berg rockbands klaar om het publiek te voorzien van een flinke stoot rock! Yeah!

The Indien
The_Indien-1H6A5964The Indien stond aan het begin van de avond in een drukke Jack Daniel’s tent met hun melodieuze klanken. In januari bracht de band hun debuut EP uit genaamd Cologne. Het viertal nam het op in de gelijknamige plaats in Duitsland. De naam The Indien is pas net gevestigd in de huidige muziekwereld, maar nieuw in de muziekwereld is de band niet. Verschillende bandleden speelden al in andere bandjes zoals The Deaf. De band is het afgelopen jaar te bewonderenThe_Indien-1H6A5979 geweest in het voorprogramma van Direct en heeft gespeeld in de Popronde. De band stond eerder met hun hit ‘Done’ bij De Wereld Draait Door. De band, met een psychedelische klank in hun muziek, staat dit jaar op verschillende festivals in binnen- en buitenland waaronder The Great Escape Festival in Engeland.

Within Temptation
Within_Temptation-1H6A6034De band Within Temptation zorgde zoals verwacht voor een volle Apollo tent. De band, die al meer dan 15 jaar bestaat, is met hun kruising van rock en metal een van de grote publiekstrekkers van de Paaspop zaterdag. De symfonische nummers met Keltische invloeden worden door Sharon den Adel gezongen. De band die al meerdere keren de Conamus Export Prijs heeft gewonnen is in binnen- en Within_Temptation-1H6A6227buitenland populair. De band toerde in 2008 met Iron Maiden waarbij ze in het voorprogramma stonden en bracht in 2014 hun zesde studioalbum ‘Hydra’ uit.

Bij opening van het optreden stond dit dan ook groot in beeld op het scherm. De band begon energiek met het nummer ‘What about us’ van het album en liet later ook ‘Dangerous’ horen. Maar ook ‘Faster’ en ‘In the middle of the night’, nummers van het album The Unforgiving, komen voorbij. Within Temptation liet op Paaspop zien waarom de band al jaren succesvol is. Een afgeladen tent vol enthousiast publiek en Within Temptation zorgde voor, wederom, een knallend optreden in de Apollo tent te Paaspop.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ