Cityrock Leeuwarden 2015 & Into the Grave 2015

Facebookrssmail

Na en enorm succes van de eerste editie van Cityrock 2014, zijn de headliners van 2015 al weer bekend gemaakt. Wederom staan er mooie namen op het podium op Cityrock op vrijdag 7 Augustus 2015, en we kunnen je beloven dat het weer een heus spektakel wordt op het plein in Leeuwarden. Het festival wordt gehouden op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein aan de voet van de oude scheve toren, in het hartje van de Friese hoofdstad. Een top locatie voort dit soort evenementen waarbij je kunt parkeren pal onder het plein. Rockzine zal er dit jaar bij zijn om dit Festival op vrijdagavond te verslaan.

De bands die op Cityrock staan zijn o.a: Red Vultures, Stream of Passion, Kamchatka, Peter Pan Speedrock, The Answer, en Epica als afsluiter die avond

CR_Poster_A6web

INTO THE GRAVE 2015
En dan op de volgende dag gaan we verder met het tweede festival INTO THE GRAVE 2015 op zaterdag 8 augustus. Dit festival wordt dit jaar voor de 5e keer gehouden, ook op het zelfde plein. Dit Metal festival is al jaren een succes in Leeuwarden en vele grote namen hebben al op dit festival gestaan. Into the Grave heeft in ieder geval voor 2015 een mooie line-up opgezet van 9 bands die spelen op deze dag zoals o.a. : Sabaton, Sepultura, Cannibal Corpse, Obituary, Ensiferum, Avatar, Audrey Horne en Betraying the Martyrs.

ITG_Poster2015_A6

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ

2 Comments