Knipoog Pure Rock 2015 compleet

Facebookrssmail

Op pinksterzaterdag 23 mei is het voor de 11e keer dat dit festival in Boekel bij cafe Salut gehouden word. Dit jaar zullen er 11 rockbands op het binnen en buitenpodium staan. Op het buitenpodium hebben we gekozen voor 5 tribute bands van AC/DC, Volbeat, Muse , Black Sabbath en Fatburger die 25 jaar bestaan en zullen afsluiten.

Fatburger, de band van zanger Toon vd Heuvel wil dit graag op een feestelijke manier doen, en zullen dan zeker hun beste covers van oa Metallica ,Deep Purple, Foo Fighters en Alice Cooper spelen. Op het binnenpodium word gestart met Circus of the Quake, dit is de band waar oa Harm van Dalen uit Boekel in speelt, deze band heeft onlangs een nieuwe zangeres gevonden die zeer dicht bij het stemgeluid van Evanescence en Nightwish komt.

Two chicks rockin’ the stage, dat zijn de dames van Tarzan´s my Daddy. Ze spelen al jaren samen en dat is wat je zal opvallen tijdens hun show! Helemaal los op het podium en dat met een hoge kwaliteit. Deze band staat daarom ook op Knipoog Pure Rock 2015.

General Midnight bestaat uit oud leden van Bign´s, de band speelt naar eigen zeggen “een mix van donkere grunge en melodieuze desert-rock, met beukende riffs en fuzzy gitaarsolo’s”. Ook op het programma staan the 101´s en the Covenant, en een verassingsact.
master2015

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ