Whitesnake met Deep Purple materiaal naar TivoliVredenburg

Facebookrssmail

whitesnakeDe Engelse hardrockband Whitesnake brak in 1987 door met de hits ‘Here I Go Again’ en ‘Is This Love’, afkomstig van hun zelfgetitelde zevende album waarvan alleen al in de Verenigde Staten een ongelooflijke acht miljoen exemplaren werden verkocht. Op hun nieuwe plaat ‘The Purple Album’ (verschijnt in mei) gaat frontman David Coverdale terug naar de periode 1973-1976, toen hij de zanger was van Deep Purple. Dertien songs van Deep Purple met Coverdale (waaronder Stormbringer en Burn) zijn door Whitesnake opnieuw opgenomen en klinken nu ruiger dan ooit. Hardrock zoals hardrock bedoeld is!

Whitesnake staat op 02 december in zaal Ronda van TivoliVredenburg in Utrecht voor een exclusief concert in Nederland, ter afsluiting van hun tournee over het Europese vaste land.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ