Raven naar Zwolle

Facebookrssmail

ravenRaven is een band die metal ademt en de energie op het podium opwekt van een kernreactor. De band uit Engeland bestaat al meer dan 40 jaar en inspireerde Trash en speed metal bands over de hele wereld om te gaan spelen. De mannen namen zelfs metal iconen Metallica en Anthrax mee op hun eerste tour in 1983.

De band had in 2014 op zijn zachts gezegd een druk jaar, met het openen voor Metallica in Sao Paolo voor 70.000 man! Daarnaast lag de nadruk op het afronden van hun 43 shows tellende tour door de Verenigde Staten en het opnemen van hun nieuwe album ‘ExtermiNation‘. Dit nieuwe album is een album waarop melodie, chaos en vakmanschap te horen is in haar puurste vorm.

Raven komt op 20 september naar Hedon in Zwolle.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ