The Story So Far begin oktober naar de Melkweg

Facebookrssmail

The Story So FarKnallende pop-punk met een ongezond hoge dosis energie! Dat is The Story So Far. The Story So Far komt uit de ‘Golden State’, ofwel Californië en maakt catchy tracks die bij vlagen doen terugdenken aan het emo-tijdperk. In 2011 bestormden ze de wereld met hun debuutalbum ‘Under Soil and Dirt’, maar inmiddels hebben ze alweer drie albums en zeven gewilde EP’s uitgebracht.

De jongens van The Story So Far zijn continu op tour en weten dankzij al die live-ervaring wel hoe je een feestje bouwt. Laten we hopen dat er na hun show nog iets van de Oude Zaal (OZ) van de Melkweg overblijft, want op 2 oktober komen ze naar Amsterdam.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ