Orden Ogan komt naar Doornroosje

Facebookrssmail

Het Duitse power metal collectief Orden Ogan gaat in het voorjaar als headliner op tour om het nieuwe album ‘Final Days’ te promoten. Ze nemen geweldige gasten mee; Brothers of Metal en Wind Rose. Zondag 18 april is Doornroosje the place to be voor deze exclusieve NL show.

Orden Ogan, een van de drijvende krachten van de Duitse power metal scene, staat bekend om hun krachtige Teutonisch metal geweld die klinkt als een klok. Het album ‘Ravenhead‘ uit 2015 was een daverend verkoopsucces en katapulteerde de band naar de eredivisie van de power metal. Uitgebreide tours met Hammerfall en Powerwolf (o.a. ook in Doornroosje) hebben de populariteit nog verder vergroot. De band overtrof zichzelf met ‘Gunmen’ uit 2017. De plaat is heavier en melodieuzer dan de voorgangers. De opvolger is in de maak en het kan niet anders of dit wordt een knaller. De vorige show van Orden Ogan in een bomvol Doonroosje was een overweldigend succes. Dat zal dit keer niet anders zijn. Wij kijken er naar uit!

De Zweedse power metalband Brothers of Metal is ongekend populair aan het worden. Het is niet moeilijk te raden waarom, want hun nummers zijn enorm aanstekelijk en zitten vol fantasierijke bombast. Cleane zang en grunts gaan hand in hand. Hun video’s worden door miljoenen bekeken op Youtube.

Wind Rose is afkomstig uit Italië en heeft al eerder in Doornroosje opgetreden. Degenen die hierbij waren weten wat ze kunnen verwachten. De Italianen hebben een heuse hit op hun naam staan met ‘Diggy Diggy Hole’. De video is waanzinnig populair en al ruim 15 (!) miljoen keer bekeken. En dat voor een metalband die een mix maakt van folk- en powermetal. Compleet ‘over the top’, maar wel op de goeie manier en net als bij de andere twee bands vanavond vol overtuiging gebracht en uiterst melodieus. Dit gaat een waar feest worden!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ