Legends of Rock Tribute Tour trapt af in Dessel

Facebookrssmail

lor-poster-071016-acdcuk-koyle-b-800pxOp vrijdag 7 oktober a.s. komt de internationale Legends of Rock Tribute Tour naar Zaal De Eendracht in Dessel (B) voor een spetterende Rock Night met AC/DC by AC/DC UK, Rock coverband KOYLE en Rock coverband Black Gadget. De Legends of Rock Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste (tribute)bands van Nederland, België, Engeland en Duitsland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving.

Het Engelse AC/DC UK is zonder twijfel de beste AC/DC tributeband van Europa. Dat hebben zij mede te danken aan de authentiek ogende Angus met zijn virtuoze gitaarspel en dynamische podium performance en aan het feit dat zowel Bon Scott als Brian Johnson de revue passeren. Alles aan AC/DC UK is authentiek; de strip-act van Angus, de Gibson en Gretsch gitaren en zelfs Bon Scotts wandeling door het publiek met Angus op z’n schouders. De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van High Voltage uit 1976 tot en met Rock Or Burst uit 2014. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven, als Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock en Thunderstruck, komen langs met daarnaast enkele obscure pareltjes voor de liefhebber. AC/DC UK bestaat uit professionele muzikanten die net zo makkelijk in een kleine club spelen als op een gigantisch festival. Zo speelden ze o.a. op CoverFest (PL), Paaspop / Grolsch Festival (NL), Mockfest / Tribfest / Mathew Street Festival (UK), maar ook in historische zalen als the Liverpool Cavern Club, Glasgow ABC. AC/DC UK heeft ‘the looks’, ‘the sound’ en ‘the attitude’ van het origineel en is daarmee met recht een tribute to AC/DC!

Rock coverband KOYLE brengt de grootste Rockhits vanaf de jaren 70 tot nu met een enorm vakmanschap en tomeloze energie. In België staat KOYLE al jaren aan de top en de band is ondertussen ook Nederland aan het veroveren. Met het winnen van ‘The Clash of the Cover Bands Award’ gaven de vijf mannen van KOYLE hun indrukwekkende visitekaartje al af en zijn sindsdien regelmatig te zien als headliner op de betere festivals en Rockcafe’s in Nederland en België. KOYLE garandeert een ongeëvenaard rock-spektakel voor de liefhebbers van eerlijke rock met een bite.

De opener deze avond is rock coverband Black Gadget uit Dessel en Witgoor. De band speelt voornamelijk covers uit de jaren 70 en 80 met slechts één criterium; als het maar hardere rock is en goed klinkt. Bereid je voor op spetterende uitvoeringen van Wild Thing (The Troggs), I Wanna Be Your Dog (The Stooges), Paranoid (Black Sabbath), Ace Of Spades (Motörhead), R.O.C.K. In The U.S.A. (John Couger Mellencamp), What I Like About You (The Romantics) en nog veel meer.

De Legends of Rock Tribute Tour vindt plaats in zaal De Eendracht in Dessel en opent haar deuren om 20.00 uur.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ