[Afgelopen] Win kaarten voor Blackberry Smoke in Hedon Zwolle

Facebookrssmail

Aanstaande dinsdag, 9 juni, staat southern rock band Blackberry Smoke voor een eenmalig optreden in Nederland in Hedon in Zwolle, en als je snel reageert maak jij nog kans om er bij te zijn!

20141020RMZ_BlackBerrySmoke__002

Opgericht in Atlanta , Georgia, in 2000 hebben de heren van Blackberry Smoke al een beste reputatie opgebouwd met hun live concerten, en hun tours doen ook met enige regelmaat Nederland aan.

De band heeft 4 albums uitgebracht waarvan het laatste, ‘Holding All The Roses’, dateert van februari dit jaar. ‘Ain’t Much Left Of Me’, van hun derde album ‘The Whippoorwill’ uit 2012 figureerde in een aflevering in het vijfde seizoen van tv-serie ‘Sons Of Anarchy’ en als uitvloeisel daarvan trad de band op 26 augustus 2012 ook op op het eindpunt van de Boot Ride 2012, een biker ride gehost door Boot Campaign en die werd aangevoerd door de acteurs uit de serie.

RockMuZine mag kaarten weggeven voor die show aanstaande dinsdag! Als je kans wilt maken op 2 van die kaarten, stuur dan uiterlijk maandagochtend 10:00u een email aan blackberrysmoke@rockmuzine.nl en vermeld daarin je naam, adres en emailadres en de reden waarom jij vindt dat juist jij die kaarten verdient.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ