Win kaarten voor Armored Saint in Metropool Hengelo

Facebookrssmail

Loepzuivere vocalen, koortjes, om de haverklap een gitaarsolo, wisselende tempo’s, stuwende baslijnen en drums en duellerende gitaren. Het komt allemaal terug in het klassieke heavy metal geluid van Armored Saint en als je een beetje geluk hebt vaak ook nog in één nummer.

Armored Saint, bestaande uit John Bush, Joey Vera, Jeff Duncan en de Sandoval broers begon in 1982 en had veel succes in de jaren ‘80 met de titelloze EP en de eerste drie studioalbums. Toen gitarist Dave Prichard overleed in 1990 werd het stil rondom de band. Zo stil zelfs dat de band uit elkaar ging nadat zanger John gekozen werd als nieuwe vocalist van thrashmetalband Anthrax.

In 1999 besloten John Bush en Joey Vera Armored Saint weer in leven te roepen en sindsdien staat de heavymetal formatie weer op de internationale podia te vlammen!

Op vrijdag 2 november staat de band in Metropool in Hengelo en jij kunt hiervoor kaarten winnen.  Like RockMuZine en tag in het bericht met wie je wilt gaan, wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ