Red Light kondigt deel 1 van de “Jukebox” serie aan

Facebookrssmail

Twee en half jaar na de release van of “Astronauts” (2013, M & O Music) komt de band Red Light deze zomer terug met “Jukebox Vol.1”, het eerste album in een serie van verschillende EP’s. De plaat zal 21 juni exclusief via Bandcamp worden gelanceerd. Red Light is afkomstig uit Marseille (Frankrijk) en brengt een mix van rock, indie, blues en hip hop. red light

In de tussentijd zijn alle eerdere albums verkrijgbaar voor streaming en gratis “noem je prijs” downloads op Bandcamp

Over de band

Right Light werd in 2007 in Marseille opgericht door Londres, Dapé en Guy en speelden ze vanaf het begin een frisse mix van electro-rock en hiphop blues. Een jaar later kwam hun debuutplaat ‘Crash system control’ uit twee jaar later gevolgd door de EP ‘What’s going on?’ gevolgd door een reeks sterke live optredens. In 2013 verscheen een nieuw volledig album ‘Astronouts’.

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ