RockMuZine teams up with Alcatraz!

Facebookrssmail

Na weken van onderhandeling mogen we het nu eindelijk bekend maken: Alcatraz en RockMuZine hebben de handtekeningen gezet onder een mediapartnership. Beiden zijn op hun eigen gebied inmiddels een autoriteit geworden, Alcatraz als Hard Rock & Metal Festival en RockMuZine als Rocksite. Alcatraz is een van de grootste Hardrock & Metal festivals in Europa, en wordt gehouden in het Vlaamse Kortrijk. Op het affiche prijken namen als Nightwish, Trivium, Annihilator, Queensrÿche, Michael Schenker’s Temple of Rock, Venom, Sabaton, Behemoth, W.A.S.P, Accept, Overkill en nog veel meer.

Vrijkaarten Alcatraz

Binnenkort start op RockMuZine ook een prijsvraag, waarbij we een stapel combitickets gaan weggeven, dus houdt RockMuZine.nl in de gaten en volg ons alvast op Facebook.

Alcatraz

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ

One Comment