Line-up Graspop uitgelekt!

Facebookrssmail

Vandaag heeft RockMuzine per ongeluk de Poster voor handen gekregen van Graspop 2017. De complete line-up is hierop te zien, inclusief de vanmorgen aangekondigde Evanescence. De Line up bestaat zo het er uit ziet uit: Deep Purple, Rammstein, Evanescence, In Flames, Five Finger Death Punch, Rob Zombie, Emperor, Europe, Epica, Opeth, Primus, Ministry, Steel Panther, Monster Magnet, Hatebreed, Airbourne, Danko Jones, Anathema, Clutch, Gotthard, QueensRÿche, Tarja en veel veel meer…

Vridagmiddag worden er vanuit Graspop zelf enkele namen bekend gemaakt… we houden je op de hoogte…

Deel onderstaande poster tot die tijd gewoon lekker met je vrienden!

 

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ