Gratis download van Dee Snider (Twisted Sister)

Facebookrssmail
Twisted Sister frontman Dee Snider biedt op zijn website het nieuwe nummer ‘To Hell And Back’ gratis ter download aan. Het betreft het eerste solo nummer van Snider in ruim twintig jaar.
Dee Snider
De blonde rockgod vertelt: “Toen mijn vriend en co-schrijver, gitarist Nick Perri mij de riff en de basis van het nummer aanbood, kreeg ik voor het eerst in decennia weer inspiratie om te schrijven. Tekstueel is het nummer een dikke middelvinger in de richting van de mensen die klagen over hoe moeilijk hun leven is, zonder enig besef van wat moeilijk echt is. Zoals ik in het nummer zing: “Don’t tell me your sad story. Don’t say your world is black. Just spare me your vainglory. I’ve been to hell and back!”
Voor Twisted Sister staat er volgend jaar een afscheidstournee op het programma, naar aanleiding van de dood van drummer AJ Pero. Pero kreeg op 20 maar j.l. in New York een hartaanval terwijl hij op tour was met Adrenaline Mob. Tijdens deze tournee zal voormalig Dream Theatre en Adrenaline Mob drummer Mike Portnoy achter het drumstel zitten.
Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ