In Flames exclusief naar de Effenaar

Facebookrssmail

InFlames_2014_Promo webEr zijn weinig nieuwerwetse metalbands die meer invloed hebben gehad op een nieuwe generatie metalheads dan In Flames. De band is dan ook een van de steunpilaren van de zogenoemde  Gothenburg metal: een verzameling bands die melodieuze death metal maken.

Als een cameleon weet In Flames dan ook verschillende stijlen te mengen tot een explosief geheel. En in alles zijn ze niet alleen succesvol, maar ook enorm  invloedrijk. Van de traditionele trash, melodieuze death metal, de sfeervolle keyboardpartijen tot de popinvloeden op de laatste platen, alles adopteert de band alsof ze nooit iets anders gespeeld hebben. Op de single ‘Rusted Nail’ van hun laatste plaat ‘Siren Charm’ werden fans uitgenodigd in de studio om mee te zingen als achtergrondkoor.

In Flames voor één concert naar Nederland

Op 10 november staat er een exclusieve Nederlandse show van Zweedse metalgrootheden in de Effenaar in Eindhoven.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ