Guns and Roses: steeds meer geruchten over een reunie

Facebookrssmail

Sinds Slash heeft aangegeven dat hij en Axl Rose ‘on speaking terms’ zijn, is de roep om een reunie van de originele Guns and Roses line-up groter en realistischer dan ooit. De speculaties worden nog vergroot door het vertrek van de gitaristen Ron “Bumblefoot” Thal en DJ Ashba uit de laatse versie van de band. De overgebleven leden weten zelf niet of ze nog in de band zitten of niet. Met hun wordt niet meer gesproken.

Het is bekend dat Duff McKagan de lijm van alles is. Hij is altijd goed geweest met Axl maar ook met Slash. Niet lang geleden vertelde een goede vriendin van Duff McKagan’s vrouw Susan Holmes-McKagan aan een reporter dat” Guns and Roses is coming back, motherfuckers!”.

Een insider heeft aan Dish-Nation vertelt dat Slash en Axl het eens zijn om de originele band te heroprichten.

Promoters zijn druk bezig om een tour te organiseren. Er wordt al gesproken over concerten op grote festivals in Australie, Portugal en Sweden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ