Within Temptation bevestigd voor Paaspop

Facebookrssmail

Niet voor het eerst op Paaspop, en zeker niet voor het laatst: Within Temptation. Nóg meer reden om een ticket voor Paaspop 2019 onder de kerstboom te leggen: ook ‘s lands meest succesvolle symfonische rockband Within Temptation is nu bevestigd als één van de headliners die volgend jaar in Paaspops indoor stadion Apollo zullen optreden.

Eerder werden onder meer al Passenger, Oscar and the Wolf, Clean Bandit, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Camo & Krooked, Davina Michelle, Donnie & Joost, Douwe Bob, Dropkick Murphys, Heideroosjes, Ilse DeLange, Kovacs, Lukas Graham, Novastar, Rowwen Hèze, Sam Feldt LIVE, Scooter, Steel Panther en White Lies aangekondigd.

De komende maanden worden de overige acts bekendgemaakt.

Enkele facts & figures: sinds zijn oprichting in 1996 scoorde deze sympathieke symfonische rockband meer dan 250 miljoen Youtube-views; behaalde 200 miljoen streams en verkocht 3,5 miljoen albums en DVD’s in meer dan 60 landen. W.T. ontving daarnaast maar liefst 30 (!) gouden en platina platen en won een berg prijzen in binnen- en buitenland: van Edisons tot MTV- en World Music Awards. En dan is er nog die trits hits ‘Ice Queen’, ‘Mother Earth’, ‘Stand My Ground’, ‘Angels’, ‘What Have You Done’, ‘Frozen’, ‘Forgiven’ en ‘Faster’. Ook de recente single ‘The Reckoning’ -waarvan de indrukwekkende scifi-video inmiddels al 3.6 miljoen views op YouTube telt- is trouwens hard op weg om een internationale hit te worden.

Heel verbazingwekkend is dat overigens niet want ook in het buitenland is Within Temptation al jarenlang enorm populair. Ter promotie van het aankomende album ‘Resist’ (dat aanvankelijk deze maand uit zou komen maar naar februari 2019 is verplaatst, mooi op tijd voor Paaspop dus) toerde de band in de afgelopen maanden al door Europa, waar inmiddels al meer dan 125.000 tickets verkocht werden -een unicum voor een Nederlandse band in het buitenland. Net zo’n unicum als Within Temptation zelf…

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ