ZZ Top naar de Heineken Music Hall

Facebookrssmail

Op 27 juni volgend jaar komt het legendarische Texaanse rocktrio ZZ Top met hun Europese Hell Raisers Tour naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. ZZ Top weet nog steeds met de originele bandleden, gitarist Billy F Gibbons, bassist Dusty Hill en drummer Frank Beard, het publiek blijvend te imponeren met hun 15 studioalbums en vele grote hits als “La Grange”, “She’s Got Legs”, “Sharp Dressed Man” en natuurlijk “Beer Drinkers and Hell Raisers”.
ZZ Top

ZZ Top komt in de zomer van 2016 voor 20 concerten, die allen onderdeel zijn van hun nieuwe roadshow, naar Europa. De Hell Raisers Tour gaat van start in Birmingham om daarna verder af te reizen naar het gerenommeerde Glastonbury festival in Pilton. Daarna gaat de band naar het vasteland van Europa met o.a. optredens in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Finland, Zweden, België en een weerzien met het legendarische Montreux Jazz Festival in Zwitserland waar ze hun DVD “Live at Montreux 2013” hebben opgenomen.

Billy van ZZ Top over de tour

“ZZ is comin’ at’cha with the 2016 Hell Raisers Tour. “We hittin’ the road of raucousness hard knowing our friends, fans, and followers are ready to rock. Gonna be a good, good time. Make that a ‘good, LOUD time!” aldus een enthousiaste Billy F Gibbons over de komende Europese tour.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ