Stonerrocktrio Get Your Gun terug naar Nederland

Facebookrssmail

Get your gunGet Your Gun komt weer naar Nederland voor een aantal shows. De band was begin dit jaar al te zien op Eurosonic. In thuisland Denemarken is de band uitgeroepen tot één van de interessantste acts van dit moment. Get Your Gun werd niet voor niets genomineerd voor 4 GAFFA awards. (Beste album / Beste band / Beste nieuwkomer / Beste rockrelease). De muziek van Get Your Gun bevat de Scandinavische melancholie, de donkerste verhalen van country en folk en de agressie van stonerrock.

Get Your Gun live:
17/9 – Acu, Utrecht
18/9 – Oefenbunker, Landgraaf
19/9 – Winston Kingdom, Amsterdam

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ