The Eliminati, Stormgrey, Dead End en Pentacle naar PopEi

Facebookrssmail

11813332_692003137566531_5536383142546183510_nVrijdag 11 september is het weer de hoogste tijd om eens een flinke dot te headbangen. Ook deze editie van Metaalfabriek biedt meer kopschudmateriaal dan goed voor je is. En het is zelfs een heel speciaal feestje: Vicfest, dat death metal in al haar varianten presenteert met de bands The Eliminati, Stormgrey (uit Lithouwen), Dead End en Pentacle. Maar een ware metalhead zal hier niet over kniezen. Metaalfabriek vind plaats in PopEi, in het klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven, vanaf 18:30 uur.

Brabantse thrash/death metal formatie The Eliminati lanceerde hun eerste EP afgelopen januari en is een zeer geslepen viertal die energiek het podium bestrijken en daar ook een geweldig feest van maken! Ook is er een internationale act aanwezig, en dit is de nieuwe band van ex-Dissection leden uit Lithouwen, onder de naam Stormgrey gaan deze death/thrash metal giganten hoge ogen gooien met hun album dat in september uit zal komen! Na 23 jaar stilte zijn in augustus de live optredens van Brabant’s doom/death cult band Dead End eindelijk weer van start gegaan! En ook is het weer tijd voor de black/death metal formatie Pentacle (die sinds 1989 actief zijn) uit Brabant. Iconen in de underground scene die met veel agressie en strak spel imponeren!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ