HeySun release-party in PopEi

Facebookrssmail

HeySunVrijdag 9 oktober zal HeySun hun debuut EP presenteren in PopEi te Eindhoven. Aanvang is om 20:30 uur en entree is helemaal gratis.

Na een jaar lang nummers schrijven, eindeloos repeteren en de daarbij horende slapeloze nachten, is loon naar werken daar. In het voorjaar van 2015 heeft HeySun hun debuut EP opgenomen. Nu de zomer op zijn einde loopt en onze dagen weer korter worden, is deze driekoppige rockband er klaar voor om hun creatieve uitspatting te presenteren.

Beïnvloedt door vijf decennia fantastisch gitaarwerk, valt er genoeg te herkennen in de muziek van HeySun. Van The Beatles tot de Red Hot Chili Peppers en van The Police tot Queens of the Stone Age. Gooi al die muziek maar eens bij elkaar en schudt het op tot een smeltkroes. Wat je dan krijgt? Nothing but Rock ’n Roll!

Voordat HeySun van start gaat met hun EP release party, worden jullie opgewarmd door de rockband Highway Orange. Eigen werk afgewisseld met bekende rocknummers waarbij je lekker hard kan meeblèren en je mooiste dansmoves op kan doen. Trek dus je fijnste dansschoenen uit de kast en kom deze preparty met ons vieren. Krijg je het warm van al die kekke Chuck Berry moves? Geen zorgen, wij hebben het bier voor je koud staan!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ