Guns N’ Roses naar Graspop XL 2018

Facebookrssmail

Zojuist is bekend gemaakt dat Guns N’ Roses de ‘Not In This Lifetime Tour’ naar Graspop brengt. Op donderdag 21 juni staat de band op de Desselse weide. Eerder was al bekend gemaakt dat Ozzy Osbourne zijn solo carrière afsluit met zijn ‘Farewell World Tour’ op Graspop. De eerste namen zijn in ieder geval meer dan de moeite waard. Tevens is vandaag bekend gemaakt dat Graspop deze jaargang een XL versie brengt. Niet drie volle dagen en een kleine opening op de donderdag, maar deze Graspop zal vier volledige dagen in beslag nemen.

Met Guns N’ Roses en Ozzy Osbourne zijn de eerste 2 headliners bekend, houdt RockMuZine in de gaten voor meer updates!

Graspop Metal Meeting
21 juni 2018 – 24 juni 2018
Dessel

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ