Metal-drummer Koen Herfst brengt solo album uit

Facebookrssmail

Koen HerfstNa terugkomst van een wereldtournee met Armin van Buuren zal Koen Herfst zijn eerste solo album ‘Back To Balance’ wereldwijd op 23 oktober 2015 uitbrengen. Koen Herfst is een veelzijdige drummer en muzikant, die zowel rock, metal, pop, hip hop en dance in zijn repertoire heeft. Hij is o.a. bekend van zijn werk met één van ‘s werelds grootste DJ’s, Armin van Buuren, maar ook van metal bands, zoals I Chaos, Dew-Scented, Epica en After Forever.

Het album volgt op een fantastisch jaar, waarin Koen, als onderdeel van de wereldtournee van Armin van Buuren, drumsolo’s ten gehore gaf in zalen en arena’s zoals Madison Square Garden (New York), The Forum (Los Angeles), de Coca Cola Dome (Johannesburg), maar ook het Museumplein en de Ziggo Dome in Amsterdam en daarnaast nog vele anderen over de gehele wereld.

Koen speelde in zijn 18-jarige drumcarrière met vele artiesten en brengt 25 daarvan op zijn eerste solo album samen, waaruit sommige unieke samenwerkingen zijn ontstaan. Onder anderen Daniël de Jongh (Textures), Marcel Singor (misschien wel de beste rockgitarist van Nederland), Coen Janssen (Epica), Marcela Bovio & Johan van Stratum (Stream of Passion) en internationale ster Mats Levén ( o.a. Therion, Candlemass, Yngwie Malmsteen en Krux) zijn enkele namen uit de indrukwekkende lijst van 25 gastmuzikanten op het album “Back To Balance”.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ