Exclusieve clubshow Nachtblut in Willemeen

Facebookrssmail

NachtblutNa het uitbrengen van hun laatste album Apostasie onder het metallabel Napalm Records komt de Duitse dark metal band Nachtblut op 9 mei voor het eerst naar Nederland voor een show in de Willemeen, Arnhem.

De band viert de zware kracht van Dark Metal vol energie, vermogen, bloed en zweet en dit komen ze nu live presenteren. Het viertal zoekt de grenzen hard op met majestueuze fanfares, harde drumgrooves en sinistere geluiden. Met hun duistere teksten kaart Nachtblut ongenadigd het onrecht in onze maatschapij aan. Zonder twijfel geeft Nachtblut de fans een avond vol rillingen.

De band zal bijgestaan worden door de Oostenrijkse horrormetalband Krankheit. De band classificeert zichzelf als “Duistere Metal” met beschrijvingen als hard, melodieus en theatraal. Onderdeel van de speelstijl is het nieuw leven inblazen van oude stukken en melodieën van klassieke componisten (Mozart, Beethoven, Brahms) om dit dan samen te brengen met hun eigen semi-industriële sound. Krankheit is een perfecte match met Nachtblut voor fans van het genre!

Op 9 mei spelen Nachtblut en Krankheit in de zaal Willemeen in Arnhem.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ