Like Torches komt in januari met nieuw album

Facebookrssmail

unnamed (5)Like Torches heeft de release aangekondigd van hun nieuwe album ‘Shelter’, dat zal uitkomen op 22 januari 2016. Zanger Jonathan Karn: “Een groot deel van dit album werd in een landhuis ver naar het noorden in Zweden geschreven, met geen mobiele telefoon mogelijkheden, internet of menselijke interacties. Dit was een geweldige ervaring voor ons allemaal om als een groep de gelederen te sluiten en is daarmee een versterking van onze vriendschap tot een hoger niveau. Het hielp ons ook de vorm en het geluid vinden dat we wilden voor het volgende album. De sfeer van het album is emotioneel en boos, het is een compilatie van alles wat we door de afgelopen jaren gedaan hebben. We hebben alles wat we hebben in deze plaat verwerkt.”

‘Shelter’ werd geproduceerd en opgenomen door Ryan Key (Yellowcard) bij Missing Man Recordings in Stockholm. Like Torches’relatie met Yellowcard’s Ryan Key gaat lang terug, aangezien hij zowel het debuutalbum en diens opvolger heeft geproduceerd.

TRACKLIST
1. Swing By Swing
2. Coma
3. Walking Home
4. Bit A Bullet
5. Skeletons
6. Snowfall Without You
7. Full Hearts
8. I Surrender
9. Safe to Say
10. Shelter

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ