LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Café P79 in Den Bosch met AC/DC

Facebookrssmail

Op vrijdag 13 oktober a.s. presenteert Café P79 in Den Bosch i.s.m. Artists & Bands Bookings een LEGENDS of ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgt de No.1 AC/DC tribute ‘AC/DC UK’ uit Engeland voor een weergaloze stevige Rock Experience. Wereldhits als o.a. ‘Whole Lotta Rosie’, ‘Highway To Hell’ en ‘Thunderstruck’ en de beste albumsongs van genoemde wereldband zullen door deze No.1 tributeband op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met AC/DC by AC/DC UK is dit voor de liefhebbers een ultieme Rock-ervaring van het hoogste niveau.

AC/DC by AC/DC UK (GB)
Het Engelse AC/DC UK is zonder twijfel de beste AC/DC tributeband van Europa. Dat hebben zij mede te danken aan de authentiek ogende Angus met zijn virtuoze gitaarspel en dynamische podium performance en aan het feit dat zowel Bon Scott als Brian Johnson de revue passeren. Alles aan AC/DC UK is authentiek; de strip-act van Angus, de Gibson en Gretsch gitaren en zelfs Bon Scotts wandeling door het publiek met Angus op z’n schouders. De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van ‘High Voltage’ uit 1976 tot en met ‘Rock Or Burst’ uit 2014. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven, als ‘Highway To Hell’, ‘Whole Lotta Rosie’, ‘Let There Be Rock’ en ‘Thunderstruck’, komen langs met daarnaast enkele obscure pareltjes voor de liefhebber.

AC/DC UK bestaat uit professionele muzikanten die net zo makkelijk in een kleine club spelen als op een gigantisch festival. Zo speelden ze o.a. op CoverFest (PL), Paaspop / Grolsch Festival (NL), Mockfest / Tribfest / Mathew Street Festival (GB), maar ook in historische zalen als the Liverpool Cavern Club, Glasgow ABC. AC/DC UK heeft ‘the looks’, ‘the sound’ en ‘the attitude’ van het origineel en is daarmee met recht een tribute to AC/DC!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ