Drie nieuwe namen bevestigd voor Dynamo Metalfest 2016

Facebookrssmail

Dynamo Metal Fest DMMLife Of Agony, Powerwolf en Audrey Horne zijn de namen die naast het eerder aangekondigde Sacred Reich te zien zullen zijn op zaterdag 16 juli op de Ijsbaan in Eindhoven.

In 1994 stonden ze voor het eerst in Eindhoven op de planken; Life Of Agony. In de tussentijd is er veel gebeurd, onder andere dat het debuut River Runs Red de status van klassieker heeft bereikt. Qua energie en kwaliteit is het er ook niet minder op geworden “De show in Juni in de Effenaar was zo overtuigend dat we meteen wisten dat we ze wilden hebben voor onze 2016 editie”, vertelt organisator Paul van Berlo. “We zijn dan ook erg blij dat we ze konden krijgen en dat ze bij ons een exclusieve Nederlandse show zullen doen”.

Het Duitse, nou ja, op een Nederlandse drummer na, Powerwolf gooit al een tijdje hoge ogen in het power metal genre. Op hun nieuwste plaat “Blessed & Possessed” is ook wel te horen waarom. Heerlijke powermetal die met veel schwung en goede melodieën wordt gebracht, daar gaan de devil horns wel van in de lucht. En de hoofden aan het bangen!

Can you say hardrock? Tuurlijk! En het Noorse Audrey Horne brengt hun hardrock met verve! Herkenbare zang, dubbele gitaarloopjes in de beste Thin Lizzy traditie, jawel, als dit geen lach op je gezicht tovert, dan weten wij het ook niet meer! Zon, bier en Audrey Horne, da’s toch een perfecte combinatie?

De early bird voorverkoop, die met het aankondigen van Sacred Reich samenviel, is compleet uitverkocht. “De snelheid waarmee de eerste 1000 kaarten werden verkocht overviel ons behoorlijk. Na 12,5 uur waren ze weg. En inmiddels zijn we alweer bijna 1000 kaarten verder. We verwachten dan ook dat het festival, in navolging van de eerste editie zal uitverkopen” aldus mede organisator Tjerk Maas.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ