Jera On Air strinkt Sum 41 als headliner

Facebookrssmail

Aan het rijtje bands dat inmiddels aangekondigd is voor Jera On Air 2019, kunnen we vandaag niemand minder dan de Canadese punkrock legendes van Sum 41 toevoegen. Het grootste hardcore, punk en metalcore festival van Nederland vindt volgend jaar plaats van 27 tot en met 29 juni in Ysselsteyn en Sum 41 is de eerste headliner op vrijdag. Eerder zijn al bekend gemaakt: Hatebreed, Converge, Heideroosjes, The Interrupters, The Amity Affliction, Our Last Night, Terror, Ignite, Turnstile, Whitechapel, The Fever 333, State Champs, Crystal Lake, Bleeding Through, Hundredth, Harms Way, Mute, For I Am King, As It Is, Such Gold en Cane Hill.

Sum41

Sum 41 bestormde in 2001 vanuit het niets de hitlijsten met debuutalbum ‘All Killer No Filler’ en verkocht wereldwijd zelfs meer dan drie miljoen exemplaren van dat album. De plaat bevatte hits als ‘Fat Lip’ en ‘In Too Deep’ en deze songs groeiden uit tot ware poppunk-anthems. Enorm veel succes, nieuwe albums, constante tours en een glamourhuwelijk tussen frontman Deryck Whibley en zangeres Avril Lavigne volgden.

Dat de band nog altijd onverminderd populair is, werd bewezen door hun rap uitverkochte shows in 013 in 2017 en topshows op Lowlands en Pinkpop. En nu mogen ook wij ons opmaken voor een heerlijk avondje gas geven op de Main Stage!

Met het aankondigen van Sum 41 is het programma van Jera On Air 2019 nog steeds verre van compleet. Ruim twintig namen sieren de poster al, maar er zullen nog veertig namen volgen, waaronder twee grote headliners en talloze andere top acts! Wel is reeds bekend dat naast Sum 41 onder andere een reünie van Heideroosjes, Hatebreed, Converge, The Interrupters, The Amity Affliction, Our Last Night, Terror, Ignite en Turnstile het festival zullen voorzien van het nodige gitaarwerk.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ