Garage-rock band Twin Peaks naar Amsterdam

Facebookrssmail

Twin PeaksDe Amerikaanse garage-rock band Twin Peaks komt op 12 februari naar Amsterdam. Het jonge viertal uit Chicago is dan te zien in de Amsterdamse Tolhuistuin. Dit concert valt samen met het verschijnen van hun tweede studio-album ‘Wild Onion’ dat vanaf 3 februari verkrijgbaar is, en de opgewekte single ‘Flavor’ die hier te bekijken is. De kaartverkoop is reeds gestart. Kaarten zijn direct te bestellen via de website van Paradiso.

Twin Peaks is opgericht in 2009. De band debuteerde in 2013 met ‘Sunken’ dat met niet meer dan een nauwelijks functionerende acht-sporen recorder en twee goedkope microfoons in een keldertje is opgenomen. Met hun aankomende album ‘Wild Onion’ borduren de begin twintigers voort op hun optimistische en zorgeloze sound, en melodieuze en aanstekelijke liedjes.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ