Reünie Guns N’ Roses tijdens Coachella 2016

Facebookrssmail

De afgelopen drie jaar was de relatie tussen de originele Guns N’ Roses bandleden zodanig slecht dat Axl Rose besloot om niet aanwezig te zijn tijdens de band’s toetreding tot de Rock and Roll Hall of Fame. Echter, nu heeft Rose de strijdbijl begraven en geeft hij in 2016 de fans de reünie waarop ze al zo lang wachten.

Volgens talloze bronnen die bekend zijn met de band’s plannen zal Guns N’ Roses headliner zijn tijdens Coachella 2016. Billboard meldt dat de band ook plannen hebben om een stadiontournee te gaan houden, met 25 concerten. De band’s precieze line-up is nog onduidelijk, echter zijn Axl, Slash, en Duff McKagan allen betrokken, laat een van de bronnen aan RockMuZine weten. Naar alle waarschijnlijkheid zal Matt Sorum de vervanger zijn van Steven Adler. Een officiële aankondiging is aanstaande.

De laatste keer dat de originele line-up een concert gaf was in juli 1993. Sindsdien heeft de band diverse mogelijkheden gehad om weer bij elkaar te komen, echter lijkt het nu dat ze deze kans niet voorbij zullen laten gaan. Volgens Alex Martel, oprichter van het Canadese Rock Fest, vraagt Guns N’ Roses minimaal 8 miljoen dollar per optreden. Andere bronnen spreken van 3 miljoen dollar. Hoe dan ook, het blijft een boel geld.

Tesamen met Guns N’ Roses zal ook LCD Soundsystem bij elkaar komen voor de 2016 editie van Coachella. Begin januari zal de volledige line-up van het festival worden bekend gemaakt.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ